EN KARRIERE I BILBRANCHEN

Bilens univers er fascinerende. Historisk har bilen altid haft et praktisk formål, der for den enkelte bilist har sikret logistiske muligheder og givet en mobilitetsfrihed. Men bilens rolle er i dag ikke længere den samme. Den er under hastig forandring. Nye forbrugertendenser viser sig. Nu er bilens design, evne og miljøprofil ikke længere kun et spørgsmål om praktik, men også et tydeligt udtryk for ens livsstil og holdninger. Samtidig går den teknologiske udvikling også lynende hurtigt med nye typer drivmidler. Hele branchen forandrer sig også. Nye digitale- og mobilitetsløsninger vinder frem, og de politiske krav til branchens ageren er stigende.

Det kalder på nye løsninger. De traditionelle tanker omkring bilen og bilbranchen skal udfordres. Derfor har vi brug for nye dygtige medarbejdere, der tør udfordre traditionerne og tænke nyt! Og ikke mindst har idéerne og lysten til at være en aktiv del af branchens fremtid. Det er afgørende for os i DI Bilbranchen, at branchen også i fremtiden er sikret de nødvendige kompetencer og de rigtige profiler.

Vi er en selvstændig brancheforening i Dansk Industri (DI) og har 600 bilvirksomheder som medlemmer. Medlemmerne består primært af autoriserede forhandlere af personbiler, varebiler og lastbiler, der alle sammen også servicerer, reparerer og sælger brugte biler. Vores opgave er at varetage alle vores medlemmers branchemæssige interesser uanset som det gælder registreringsafgift, konkurrenceret, politisk gennemslagskraft eller selvfølgelig uddannelse. Vi ved, at de rigtige medarbejdere er afgørende for at skabe vækst, og derfor arbejder vi hele tiden for at udvikle og målrette branchens image – og her er bilkarriere.dk ét af vores redskaber.

Bilbranchen er en spændende branche, hvor tingene ændrer sig hurtigt. Og hvis du vælger at gøre karriere i branchen, er du både sikret løbende efteruddannelse og høj personlig udvikling. Du vil hele tiden blive taget hånd om, så du kan blive skarpere og dygtigere inden for dit felt. Og uanset hvad din interesse er, så tilbyder bilbranchen dig nogle spændende uddannelses- og karrieremuligheder, hvor du kan gøre lige præcis dét, du brænder for – hvad enten det er at sælge, markedsføre, finansiere, reparere, optimere eller servicere biler. Bilbranchen er et sted, hvor du kan være med til at gøre en forskel. Og vi håber at se dig derude.

DI Bilbranchen